Wie

Marie-jose Kuipers is de naam die ik van mijn ouders hebt meegekregen. Momenteel ben ik parttime werkzaam bij een ICT-bedrijf. Inheemse (on)kruiden is van jongs af aan een van mijn passies en heb daarom een 3-jarige vakopleiding geneeskrachtige kruiden in 2015 afgerond. Daaropvolgend ben ik in 2016 gestart met een opleiding meditatiedocent bij het Nederlof Instituut te Amsterdam en deze heb ik april 2018 met succes afgesloten. Verder ben ik beoefenaar van Falun Gong en Tai Chi.

Mijn missie is mensen zich meer bewust te laten worden. Daar helpt meditatie enorm bij. Behalve dat meditatie voor ontspanning kan zorgen, verbetert het je immuunsysteem, verlaagt het je bloeddruk, het verouderingsproces vertraagd, verhoogt zelfvertrouwen, brengt je in het nu, … Zie oa. de 100 voordelen van mediteren. Veel conclusies van de voordelen zijn inmiddels wetenschappelijk onderbouwd.

De naam Urban Metta is letterlijk vertaald stedelijke liefdevolle vriendelijkheid. Ook opereer ik onder Metta Lab.

Meditatie heeft ook direct effect op je omgeving. Criminaliteit daalt daar waar veel gemediteerd wordt. Zie ook http://www.stadsverlichting.nu welke is gestart door Tijn Touber. Graag leer ik je de kneepjes zodat ook jij de wereld een stukje mooier kan maken.

Naast meditatiedocent, kruidenmeisje, Falun Gong beoefenaar, geef ik ook massages op basis van Rebalancing technieken en ben ik Access Barspracticioner.

Metta

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden voor de activiteiten van Urban Metta? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan informeren wij je graag.