Algemene voorwaarden

Deelname aan de lessen is pas toegestaan na inlevering van je inschrijfformulier en na betaling van het lesgeld voor een 10-lessenkaart, introductiekaart, proefles of losse les.

Je kunt op elk gewenst moment instromen bij een losse les of 10-lessenkaart. Het is niet mogelijk in te stromen bij de Club Metta introductie/10-wekelijkse workshop.

Als je 10-lessenkaart is verlopen kan je deze opmaken binnen de periode van een nieuwe aan te schaffen10-lessenkaart. Je betaalt dan voor de verlopen periode per les als je komt € 5,- bij.

Als je bij ons bent ingeschreven middels een maandabonnement of 10-lessenkaart, kun je zelf bepalen wanneer je op les wilt komen. Dit geldt niet voor de Club Metta introductie

De inloop een kwartier vóór aanvang van de lessen.

5 minuten voor een les start wordt je in de zaal verwacht. Zodat de lessen rustig en ongestoord kunnen starten.

Er is het hele jaar les. In de schoolvakanties is er een vakantierooster en circa 1 week Kerstsluiting en sluiting op sommige officiële feestdagen.

Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als je onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan of chronische klachten hebt, neem contact op met je arts over het volgen van de lessen.

Respecteer je grenzen en forceer je niet. Stel je docent voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, spier- of gewrichtsklachten, etc.). Ook zwangerschap! Mogelijk kan de docent individuele aanwijzingen geven die van belang zijn. Onderbreek bij klachten een activiteit (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis.

Urban Metta is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van je spullen.

In de ruimte zijn yogamatten aanwezig. Uit oogpunt van hygiëne is gebruik van een grote handdoek en/of sokken op deze matten prettig. Bij bepaalde oefeningen en lessen is het belangrijk voldoende grip op de ondergrond te hebben. Dit ter voorkoming van blessures. Blote voeten of goed zittende antislip (yoga)sokken zijn dan aanbevolen. Als je op blote voeten wilt werken, is vanwege de hygiëne een eigen yogamat wenselijk of bij gebruik van matten van Urban Metta dien je deze na gebruik te reinigen voordat je deze terug plaatst.

Betreed het lokaal in schone kleding en met schone voeten. Draag geen sterk ruikende parfums en gebruik eventueel een natuurlijk deodorant.

Bij ziekte/uitvallen van een docent stellen wij alles in het werk om voor goede vervanging te zorgen.     

Workshops, cursussen, lezingen en huur

Inschrijven voor cursussen, workshops en lezingen (verder genoemd activiteiten) doe je via mail of middels een pb via Facebook.

Inschrijving voor activiteiten geschiedt op volgorde van binnenkomst. Als je staat ingeschreven voor een activiteit krijg je hiervan per e-mail bericht ter bevestiging. Het is dus van belang dat je bij opgave je e-mailadres duidelijk doorgeeft.

Je inschrijving is definitief nadat we je betaling hebben ontvangen.

Als een activiteit is volgeboekt nemen we contact met je op, in overleg kun je op de wachtlijst geplaatst worden.

Annuleren kan tot twee weken voor aanvang. Bij annulering na deze datum blijven de volledige kosten aan Urban Metta verschuldigd. Terugbetaling is niet mogelijk. Ook niet bij het onderbreken van de activiteiten, ongeacht de reden. Vervanging door iemand anders is, in overleg, wel mogelijk.

Mocht, door onvoldoende aanmeldingen of anderszins, een activiteit niet doorgaan, dan krijg je daarvan direct na de sluitingsdatum of zo snel mogelijk bericht.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden voor de activiteiten van Urban Metta? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan informeren wij je graag.