Huur studio ruimte

Wil jij ruimte hebben om je activiteiten onder te brengen?
De studio van Urban Metta is o.a. beschikbaar voor workshops, cursussen, als atelier of daglichtstudio voor losse of vaste huur van een of meer dagdelen of dagen. De studio biedt ruimte aan 15 tot 40 personen.

De ruimte is ca 75m2 groot. De studio is licht en hoog met een prachtige lichtinval en heeft een fijne energie.  Er is een keukentje niet zichtbaar aanwezig op een splitlevel en is voorzien van koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, thermoskannen, thee/koffiepotten, mokken en kopjes. Verder zijn er 2 bluetoothspeakers (Harmann Kardon), stoelen, tafels, meditatiekussens, yogamatten en 2 massagetafels aanwezig.
Wat ook wel handig is dat er ruimte is voor opslag. Heel fijn als je regelmatig gebruik wilt maken van de ruimte en spullen die je daar nodig hebt kan achterlaten.

Elders in het pand is Dave’s Kitchen aanwezig waar je heerlijke gezonde taartjes en broodjes kan eten en koffie drinken. Maar deze zou je ook zelf kunnen bereiden in de keuken. Voor warme gerechten dien je zelf voor een elektrische kookplaat/magnetron te zorgen.

De kosten voor huur van een los dagdeel bedraagt 60,00.
Bij het boeken van meer dan 5 dagdelen achtereen ontvang je een korting van 10%.
De kosten voor 2 dagdelen tezamen 100,00.
Wil je wekelijks een vaste dag/deel of meer?
Daarover komen we wel uit in overleg.
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW 21%.

Hieronder een impressie, maar foto’s geven niet zo goed weer hoe de ruimte echt is.
Ben je geïnteresseerd?
Bel of app voor een bezichtigingsafspraak op 0651187523.

    

   

     

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden voor de activiteiten van Urban Metta? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan informeren wij je graag.